Alla inlägg under april 2013

Av Emmy Uusitalo - 16 april 2013 21:48

 


Hej! Skolan idag var jobbig, hade nationella på morgonen och kommer ha det imorgon också... Usch vad less! Efter skolan så käkade jag och promenerade till Henta. Snackade några timmar och bara myste på innan vi gick iväg till gymmet. Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart duscha och börja packa lite till helgen, taggish!


Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 15 april 2013 20:42

        


Hej! Kommit hem frå fotbollsträningen för ett tag sedan, roligt som vanligt. Stannade kvar ett tag med Fanny och Hulda och kollade oaff's träning. Idag så har jag inte gjort så mycket mer, bara varit i skolan och sen chillat, standard. I kväll så blir det att plugga till nationella imorgon, pallar fan inte. En bra sak är att jag, Hedda och kanske till och med Linnea snart åker ner till Stockholm! På fredag åker vi, tiden har gått så jävla fort och längtar så sjuukt mycket.


Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 14 april 2013 18:58

     


Hej! Är helt död i kroppen efter att ha spelat två matcher på 2x30min. Det var rätt tungt, men kul som fan! Älskar fotboll så sjukt mycket. Matcherna gick också bra, vi har ju bara tränat ute en veckan men vi var ändå bättre än Kiruna som vi spelade mot, ganska mycket bättre också. Resultaten blev oavgjort i båda matcherna, 0-0 och 1-1. Vi vann nästan sista matchen, men de fick en frispark nära mål när det var en minut kvar och satte den. Lite tråkigt, men det var bara träningsmatcher så är nöjd ändå. Nu ska jag bara det chill och kolla Two and a half men.


Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 13 april 2013 20:23

                                               

 


Hej! Haft en riktigt bra dag med fina tjejer. Vaknade sju och for iväg till gymmet med Henta. Sen så var jag med min syster, vi fotade och hade det nice. Efter det så fick jag skjuts till Coop där jag mötte upp tjejerna, vi handlade och gick sen iväg till Hulda. Hos Hulda så tjockade vi oss med glass, tårta, läsk, chips och godis. Vi kollade också Skellefteå vs Luleå, det blev förlust för Luleå och det sög...  Sen har vi bara legat och myst och snackat. Mysigt värre! Skulle fara till fotbollsplan och spela lite, men jag orkade inte så resten av kvällen så ska jag kolla Two and a half men och tagga inför matcherna mot Kiruna imorgon.


Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 12 april 2013 22:14

     


Hej! Dagen har varit rätt bra. I skolan så spelade vi volleyboll på idrotten och på hkn så bakade vi mockarutor. Jag och Ida misslyckades med det också, bakning är nog inte riktigt min grej alltså. Efter det så for jag, Henta och Fanny och jonkade lite innan träningen började. Var jävligt kul träning och skönt väder att träna i, kanske lite varmt bara. I morgon så ska jag och några brudar och fira Hulda eftersom hon fyller år idag. Så ska nog vara med dem mesta delen av dagen. Skulle ju varit och fotat med några tjejer innan också, men eftersom Lisa kommit idag så måste jag vara med henne. Fast det är ju inte helt fel det heller, hon ville fara och fota så kanske far med henne då. Halv åtta på morgonen blir det i alla fall ett gympass med Henta. Känns som det kommer bli en bra dag imorgon, hoppas det i alla fall.


Puss puss  

Av Emmy Uusitalo - 12 april 2013 22:09

       

             

 

Grattis Hulda på din dag! Hoppas du hade en toppen dag, om inte så får du det imorgon ;) Puss :* <3



Av Emmy Uusitalo - 11 april 2013 17:15

 

Bild från 2010 (?)


Hej! Kollar gamla bilder från hockeyresor som vi varit på för typ tre-fyra år sedan och lyssnar på musik. Ska snart ut och promenera och efter det blir det att gå till fotbollsplan och vara där med några tjejer innan träningen börjar. Bara sovit fyra timmar, så kommer bli lite jobbigt att träna men jaja. Skolan idag var rätt chill som vanligt, lyssnade på redovisningar sista timmen så fick sluta lite tidigare också. Efter träningen så ska jag bara plugga lite och sen kolla någon serie. I morgon så är det äntligen fredag, veckan har gått ganska fort ändå. Till helgen så blir det att åka till Kiruna och spela två träningsmatcher, det blir nog kul.


Puss puss

Ovido - Quiz & Flashcards