Alla inlägg den 20 april 2013

Av Emmy Uusitalo - 20 april 2013 19:57

Hej! Nu sitter vi i Linköping hos Elin och Adam. Shoppade inget i Barkarbyn och hann inte shoppa när vi kom fram till Linköping så imorgon blir det stan på morgonen. I alla fall när vi kom fram till Linköping så väntade Elin och Adam på oss på stationen och vi promenerade hel till dem. Vi käkade tacos, var förbi på ett café nedanför lägenheten, promenerade i en park och handlade lite efter det. Sitter nu med ångest eftersom jag inte tränat sen i onsdags, skulle tränat idag men har inte hunnit så det tar vi imorgon.

Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 20 april 2013 12:46

Hej! Började dagen med frukost på något franskt café utanför lägenheten. Sen promenerade vi runt lite på Kungsholmen i det fina vädret. Efter det packade vi ihop våra saker och nu är vi i Björkarbyn (tror det heter så). Så nu är vi på en Levis affär och jag väntat på Hedda och hennes syster som provar jeans. Snart ska vi till centralen och ta tåget till Linköping.

Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 20 april 2013 00:02

Hej! Börjat resan tjugo över sex på morgonen och även fast jag och Linnea vaknade en timme innan vi skulle åka så höll vi nästan på att missa bussen. Sen hann vi nästan inte hoppa av den heller, så jävla sega vi varit. Hedda och hennes pappa plockade upp oss på Nilles och vi började vår roadtrip till Stockholm. Med en härlig blandning musik vi fixat och trevligt sällskap så åkte vi iväg. Vi har käkat på Max och träffat fågelkompisar på våra stopp på vägen. Vi var framme i huvudstaden efter sju på kvällen, tog tunnelbanan till Hötorget och dumpade av Linnea. Efter det drog jag och Hedda på bio, blev Oblivion. Faktiskt väldigt bra film, men var svårt att hålla sig vaken under filmen efter tre timmar sömn på natten och inte så mycket sömn under resan. Så jag satt där ensam medan Hedda sov. Köpte lite godis efter det och tog en taxi till Kungsholmen där vi bor nu. Vi kollar på tv och ska nog snart sova. Haft en bra början på resan och gymnasievalet är också gjort. Skönt att slippa stressa över det. Samhälls blev det btw.

Puss puss

Ovido - Quiz & Flashcards