Alla inlägg under februari 2014

Av Emmy Uusitalo - 6 februari 2014 15:09

             

Hej! Inte bloggat på hela veckan, men tänkte ta tag i det nu. Har tränat åtta pass på fyra dagar och det har känts bra till femte passet igår på morgonen. Efter det så har det känts tungt. Har kört tre löppass och fem styrkepass. Kommer ju inte köra två pass varje dag, men tänkte göra det ibland då och då. Tänker i alla fall köra två pass till den här veckan.

I dag så har jag slutat elva, det var skönt! For på gymmet direkt med Sofia och blev ett rygg- och axelpass igen och det var tungt som fasen. Funderar på att fara och träna lite innebandy senare, men det beror på om jag orkar. Hejdå.

Av Emmy Uusitalo - 6 februari 2014 15:07

      

Just klickat hem en beställning från Bubbleroom och Nelly. Skulle ju sluta slösa, men men...


Av Emmy Uusitalo - 2 februari 2014 21:54

 

Hej! Chillar hemma hos Per och vi ska väl snart lägga oss. Det har varit en bra dag. Varit på isladan en sväng, sen varit lite social med Lisa och Erik som varit här med John och Martina hela helgen. Så vi har haft fullt hus hemma. Igår fick jag sista-minuten jobb på smedjan. Blev sju timmar och kom hem på natten. Det är så skönt när man vet att man får några extra hundralappar i slutet av månaden. Blev gymmet idag också ett tag, ett lätt löppass på 40 minuter. Det är svårt att hålla sig borta från löpningen, men det är ju så skönt att springa! Så sju pass den här veckan också + en vilodag igår. Godnatt kompisar!

Av Emmy Uusitalo - 1 februari 2014 10:22

   

Hej! Hade en grymt bra dag igår. For på gymmet med Tova efter skolan för ett triceps/bröst-pass. Efteråt så kom Fanny hit. Vi snackade och gjorde tacos. Sen kom resten av tjejerna och vi käkade och myste på. Skrattat hela kvällen och det kändes bra att vara med alla mina brudar samtidigt. Var länge sen sist!

Ovido - Quiz & Flashcards