Alla inlägg under augusti 2013

Av Emmy Uusitalo - 14 augusti 2013 22:32

Hej! Hemkommen från Luleå idag och nu kollar jag film med Matilda och Henrika.
Igår kväll så var jag med Linnea och Lisa, vi pratade och hade det trevligt. Sen idag så gick jag och Lisa ut och promenerade 8,5 km. Efter det så fixade vi oss och for till mamma och åt middag. Sen åkte jag hem med bussen.
När jag kom hem hade mitt H&M-, Gina- och Bubbleroompaket kommit. Äntligen!

Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 13 augusti 2013 18:17

Hej! Är i Luleå just nu och är påväg hem efter nästan tre timmar på stan med mamma. Fick med mig ett linne, en kofta, ett par jeans, löpartights och en parfym. Jag är nöjd!

[Bild]

Av Emmy Uusitalo - 13 augusti 2013 02:14

Hej! Jag har haft en grymt mysig kväll med två favoriter idag. Vi har kollat film och druckit oboy. De for hem för ett tag sedan och jag ska snart sova.

Idag så har jag först gymmat och efter det for jag och Matilda på en promenad i solen. Sen for jag, Kim, Henrika och Cute på thai. Kollade film ett tag hos Kim innan jag och Henrika for på fotbollsträning. Så sjukt kul att vara med Henrika och Kim igen, inte hunnit se dem på ett tag.
Imorgon så åker jag till Luleå, blir nog sista gången innan skolan börjar om jag inte hinner åka dit någon helg till. Så då ska jag vara med mamma, hälsa på faster, träna och shoppa. Det blir nog bra och så kommer jag hem på onsdag.

Jag är så jäkla lycklig, jag har så grymt bra vänner <3

[Bild]

Av Emmy Uusitalo - 11 augusti 2013 23:46

Hej! Igår har jag varit och promenerat med Matilda. Vi var förbi Hanna och pratade med henne en sväng också. Trevligt var det! På kvällen kom Per och då var jag med honom.
Idag så steg vi upp vid elva och lämnade Per i Korpis och fortsatte till Luleå. Gick på is för första gången i år och det var jäkla härligt! Sen for jag till mammas nya lägenhet. Duschade, käkade och sov ett tag innan jag for till Lisa och Erik och firade Lisa som fyller år. Pratade och spelade Xbox tills pappa kom och hämtade mig och nu är jag hemma.

Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 10 augusti 2013 12:55

Hej! Igår har jag varit och sprungit och efter det så blev det städning och så åkte var jag och köpte teknikkulor, tejp och så slipade pappa skrillerna för på söndag går jag på is! Ska åka till Luleå över dagen, så idag måste jag ringa min mamma eller Lisa. I alla fall så efter det for jag och tränade fotboll och var en sväng med Matilda innan jag for till Per.
Idag vaknade kag vid nio för att Per skulle iväg och sen somna jag om till tolv. Idag så ska jag städa igen och så ska jag gymma.

Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 8 augusti 2013 22:30

Hej! Började dagen med att vara med Per ett tag på morgonen. Sen for jag och Matilda på gymmet och körde ben, härligt! Efter det blev det tacos och sen en pw på det. När jag kom hem hade jag fått kallelsen till regionslägret i brevlådan. Fick mer motivation till att träna och kom nyss hem från en springtur. Ville bara fortsätta springa hur långt som helst och benen orkade. Men kände att jag fick nöja mig med 4,5 km så jag inte sliter ut mig helt och hållet. Jag vill bara träna och träna hela tiden. Har värsta motivationen och längtar tills att hockeysäsongen drar igång. Känner på mig att det kommer bli grymt kul att lira med killarna ett år till. Tycker det är as kul! Vet inte om jag skrivit det här, men jag kommer tacka nej till Luleå och stanna i Pajala. Skiter i om jag ångrar mig, det här är vad jag vill nu och det är bara tre år. Har mina helt underbara kompisar här och hockeyn kommer nog bli kul här i år så då har jag inte längre någon orsak till att åka till Luleå. Tror det här kommer bli bra och det känns rätt just nu och känns det fel längre fram så är det ett senare problem. Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 7 augusti 2013 23:46

Hej! Måste bara säga att jag är löjligt glad. Satt och kollade facebook just innan jag skulle åka till Junis och så ser jag att någon lagt upp listan på uttagna spelare till regionslägret i september. Jag brukar alltid kolla eftersom jag känner många som spelar och det är kul att kolla då. Så går kag snabbt igenom listan för att se om någon från Luleå är med och ser ingen, men när jag läser igenom namnen så ser jag helt plötsligt mitt. Fyfan så glad jag blev! Kan inte fatta det.

Sen så vann vi mot GSK med 12-0 idag! Vilken jävla lycka! Innan det så var jag med Henrika och Matilda. Vi pratatde och hade det trevligt. Igår så var jag och Matilda och gymmade, sen åkte jag och 10 pers till Erkheikki för att fira Carina i förskott. Det var kul det med. Sen blev det en promenad med Henrika och eftersom det inte var nå bilar i Pajala då så satt vi bara mitt på vägen och chillade.

Puss puss

Av Emmy Uusitalo - 5 augusti 2013 21:39

Hej! Idag så har jag och Matilda varit riktigt hurtiga. Tog en kort pw till gymmet och gymmade en timme innan vi for iväg på en timmes pw igen. Så jäkla skönt det var att träna. Sen for jag till mommo och moffa och firade moffa igen. Träffade också faster och Linnea. Alltid lika kul att se dem. Efter det for jag och tränade fotboll och det var en riktigt kul träning! Hade mycket energi efter träningen så for på en pw själv. Nu är jag rätt slut och det är en riktigt härlig känsla!Imorgon så åker jag och några till, till Erkheikki och firar Carina och innan det så ska jag gymma med Matilda. Nu ska jag kolla någon film och försöka sova.Puss puss

Ovido - Quiz & Flashcards