Alla inlägg under mars 2014

Av Emmy Uusitalo - 10 mars 2014 17:21

Hej! Lugn skoldag med bara tre lektioner. Fick A på naturkunskaps provet, så inte klagar man. Idag ska jag bara ta det lugnt i min säng och senare på kvällen köra ett pass för axlar och rygg. Puss.

Av Emmy Uusitalo - 9 mars 2014 23:58

Hej! Dagen har bestått av massa plugg, sänghäng med Hulda och Henrika, fotbollsträning och avslutningsvis ett benpass på gymmet med finaste Henrika. Känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk några dagar framöver. Gillas inte, men vill man bli biff får man väl stå ut, antar jag.
I morgon börjar skolan igen och det känns väldigt trist. Haft en jäkla bra sportlov förvånansvärt nog och är glad att det inte gick alltför fort.
Börjar iallafall morgondagen med en sovmorgon och ett prov. Blandade känslor. Godnatt kompisar!

Av Emmy Uusitalo - 9 mars 2014 13:55

Hej! Jag ligger i sängen och just pluggat klart. Ska snart gå iväg till Henrika och vara med henne och Huldis.
Idag åkte Kajsa, varit riktigt skönt att slippa sova ensam och att umgås med henne. Inte sett henne så mycket som jag brukade efter att jag slutade med hockeyn och det är verkligen jätte trist.
Ikväll blir det fotboll och kanske ett gympass på det, lite plugg också. Puss.

Av Emmy Uusitalo - 9 mars 2014 02:27

Hej! Idag har jag börjat dagen med ett gympass, sen har jag varit ett tag med mina brudar och efter det varit med bästaste Kajsa. Mysigt. Nu ska vi sova. Puss.

Av Emmy Uusitalo - 8 mars 2014 02:52

Precis kommit hem efter några timmars jobb på bykrogen. Ska bli skönt att snart sova.
Dagen började med ett träningspass klockan åtta. Sen har jag och Kajsa varit på sport och skohuset och köpt löpartights. Galet nöjd. Sen blev det Thaimat och gud så gott! Efter det blev det jobb och nu ska jag sova. Puss.

Av Emmy Uusitalo - 7 mars 2014 00:30

Hej! Åkte till Älvsbyn och spelade hockey idag, de var lite folk så varför inte? Det blev en förlust på 6-3. Jag blir inte ens arg när man förlorar längre, har blivit så van. Nu ligger jag med bästa Kajsa i sängen och ska väl sova snart. Godnatt!

Av Emmy Uusitalo - 5 mars 2014 23:59

Vilken kväll jag haft! Haft det riktigt kul med Fanny, Matilda och Tova. Shit vad vi skrattat. Älskar mina tjejer <3
Har också varit på gymmet med Tova, vi körde axlar, rygg och lite mage på slutet. Skönt som fasen!
I morgon ska jag åka och spela hockey, Pajala behövde förstärkning och jag har ändå inget bättre för mig. Sen kommer min bästis Kajsa och sover här så det blir myyys. Godnatt kompisar!

Av Emmy Uusitalo - 5 mars 2014 13:45

 

Hej! Dagen började med ett intervallpass på gymmet. Klarade mina tio intervaller och det kändes bra! Träningen känns fortfarande lite seg, men det blir nog bättre. Ikväll så ska jag köra ett axel/rygg-pass och sen ska jag nog också försöka träffa mina bruds. Har inte sett vissa på ett tag så det ska bli kul att träffa dem. Puss.

Ovido - Quiz & Flashcards